Bedrijfsbezoeken Manuele Intelligentie Groep (MIG/Technet Waterland) in de Beemster

De vraag naar technisch personeel en manuele intelligentie neemt de laatste jaren steeds meer toe. Het is daarom belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met techniek. Vanuit MIG/Technet Waterland worden er daarom diverse bedrijfsbezoeken georganiseerd voor leerlingen van groep 7 van de basisschool, om deze kinderen meer inzicht te geven in technische beroepen en bedrijven. Ook diverse technische bedrijven uit de Beemster ondersteunen dit initiatief. Op maandag 12 maart en dinsdag 13 maart jl. hebben 10 leerlingen, zowel jongens als meisjes, van basisschool De Bloeiende Perelaar bedrijfsbezoeken gebracht aan Autobedrijf Nico Konijn en LAMMES Maatwerk in RVS. Tijdens de bedrijfsbezoeken hebben de kinderen een rondleiding gehad, zodat de leerlingen konden zien wat techniek is.

De leerlingen hadden zich goed voorbereid en stelden goede vragen over techniek en de toepassing van techniek bij Autobedrijf Nico Konijn en LAMMES Maatwerk in RVS. Vervolgens hebben de leerlingen tijdens beide bedrijfsbezoeken ook zelf kunnen zien en ervaren hoe techniek werkt.  Kortom, een leerzaam bedrijfsbezoek.  Zie voor een impressie onderstaande foto/bijlage.

Mocht uw bedrijf ook geïnteresseerd zijn in een bedrijfsbezoek door kinderen van groep 7, stuurt u dan een e-mail naar: secretaris@www.cabmosdesign.nl

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.