NV Purmerend maandag 16 maart

Maandag 16 maart vindt in de kleine zaal van theater De Purmaryn de ondernemerstalkshow NV Purmerend plaats. Jaap Sluis en Rosalie Smit interviewen uiteenlopende gasten uit het lokale bedrijfsleven. We bieden vast een eerste selectie uit het programma.
 
Mark Pauw van Cono Kaasmakers uit Westbeemster vertelt over het succes van Beemster Kaas en wat daar allemaal bij komt kijken. Ook belicht hij welke rol de 425 melkveehouders spelen die aan de ruim honderd jaar oude coöperatie leveren.
 
ETS Spoor uit Purmerend is toeleverancier van spoorwegmaterialen en weet veel van trein-, metro- en tramsporen. Het bedrijf staat internationaal hoog aangeschreven en wordt door deskundigen uit de branche als vooraanstaand gezien. Directeur Rogier Schulmeister zet uiteen hoe die topreputatie werd opgebouwd en wat de plannen voor de toekomst zijn.
 
Nóg zo’n Purmerendse topper: Cirtec. Wereldwijd actief en óók vooraanstaand. In de behandeling van onder meer afvalwater, drink- en proceswater en slib. Hoe je zorgt voor scheiding en indikking horen we uit de mond van directeur Coos Wessels. Hij zal tevens belichten wat er allemaal voor nodig is om de nieuwste technologie in huis te krijgen en op basis daarvan milieuvraagstukken op te lossen.

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.