Terugblik voorjaarsborrel en presentatie Visit Beemster

Op 23 maart heeft de Beemster Ondernemer, onder het mom van de voorjaarsborrel, een bezoek aan CONO gebracht. Na de presentatie over het bedrijf was de mogelijkheid om een rondleiding door de  nieuwe of oude fabriek te maken. Daar waar in de nieuwe fabriek te zien was hoe de kazen nu nog steeds op een unieke manier worden gemaakt, werden in de oude fabriek de plannen gedeeld over de ‘kaas’ experience die CONO daar zou willen maken. Daarna werd tijdens de borrel een kaasproeverij gehouden, van een stukje kaas tot aan een kaasfondue. 

Tijdens de borrel is een korte presentatie gegeven over Visit Beemster en haar plannen. Visit Beemster heeft voor dit jaar het doel om de zichtbaarheid en verbinding te vergroten in de Beemster. Deze borrel was een mooi  voorbeeld van verbinden. Daar waar Visit Beemster zich richt op een breed publiek om het Werelderfgoed De Beemster beter en verder op de kaart te zetten, kunnen de Beemster ondernemer en haar leden ook een belangrijk rol inspelen in het zichtbaar zijn in en buiten de Beemster. Er is daarom ook de mogelijkheid om het Visit Beemster logo te gebruiken. In de bijlage is de stijlgids opgenomen. Iedereen kan en mag het logo gebruiken en uitdragen.

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.