Algemene Ledenvergadering op 6 juni

Dit is een vooraankondiging van de Algemene Ledenvergadering (Voorjaar) van Beemster Ondernemer. Reserveer deze datum alvast in uw agenda, zodat we kunnen rekenen op een grote opkomst.
Bekendmaking van de locatie en de agenda volgen binnenkort.
We maken hierbij wel alvast wat sprekers bekend: Roy Borst komt een korte toelichting geven over de Dorpsontwikkelingsvisie Middenbeemster. Annet Rijser vertelt over Reuring, die dit jaar ook een activiteit in Westbeemster organiseert.Na de pauze hebben we een inspirerende spreker uitgenodigd: Erwin Wijman uit Monnickendam.
Hieronder alvast een korte introductie:

“Hoe groot wil jij worden? Hoe groot maak jij jezelf? Ik wilde, een tijdje geleden alweer, statafels gaan verhuren. Daar is een grote lokale markt voor. Ik maakte samen met een vriend een plan. Toch verhuur ik nog steeds geen statafels. Waarom eigenlijk niet? En waarom jij als ondernemer niet? Als ondernemer sta je achter wat je verkoopt. Dat komt doordat je er plezier in hebt het te maken of te leveren. Anders gaat het niet lukken om de beste te zijn in wat jij doet. Maar alleen maar de beste zijn is niet genoeg, je moet het ook over het voetlicht brengen. Je moet opvallen. Alleen maar prachtige producten en diensten in huis hebben is niet genoeg, mensen moeten wéten dat jíj die levert. Anders heb jij niks, en hebben al die mensen niks aan jou. Hoe maak je nou reclame voor jezelf waar iedereen blij van wordt? Tipje van de sluier: je moet jezelf wat groter maken dan je nu doet, dan kom je vanzelf uit op ware grootte.”

Erwin Wijman is marketingdeskundige, schrijver, journalist en spreker en publiceerde eind april het boek Zo verkoop je alles – Hoe je reclame maakt waar iedereen blij van wordt(https://www.managementboek.nl/boek/9789461263315/zo-verkoop-je-alles-erwinwijman#auteurs). Eerder schreef hij onder meer De geluksmachine, Zo kies je de auto die je echt wilt (Haystack, 2017) en Vlinder in de boksring. De 7 regels voor challengers die willen winnen en marktleiders die niet willen verliezen (Adfo Groep, 2014). Hij is gefascineerd door underdogs die marktleiders op hun knieën krijgen met disruptieve tactieken en strategieën.

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.