Beemster Huttendorp zoekt sponsors!

Fit en Fun Factory wil zich gaan inzetten om in de laatste week van de zomervakantie 2019 een “Beemster Huttendorp” te organiseren. Dit gaan zij geheel vrijwillig opzetten om te kijken of er voldoende animo voor is. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen zich met een team (6 personen) opgeven om een zelfontworpen hut te bouwen. Ze krijgen hier twee dagen de tijd voor en tijdens de derde feestdag worden de prijzen voor de mooiste hutten uitgereikt. Het thema voor de eerste “Beemster Huttendorp” is “Piraten”.
Wellicht vindt u ons idee leuk en wilt u zich samen met andere ondernemers inzetten om het “Beemster Huttendorp” leven in te blazen. Als tegenprestatie kunnen wij uw logo (bijvoorbeeld een vlag/bord) plaatsen tijdens het Huttendorp en uw bedrijfsnaam plaatsen op de poster die gemaakt zal worden om het “Beemster Huttendorp” te promoten.

Wat hebben zij nodig?
Houten pallets, balken, latten, platen etc, afzetlint om perceeltjes af te zetten, spijkers, hamers, vervoer van materiaal van en naar het terrein, waterflesjes, bekertjes, limonade, ijsjes voor de feestdag, luchtkussens voor de feestdag, poffertjes foodtruck, popcornmachine voor 300 zakjes popcorn, medailles voor alle deelnemers, piratenvlaggen, posters Beemster Huttendorp, advertenties kranten en verdere aankleding van het terrein

Mocht u nog vragen hebben of andere suggesties hebben, dan horen zij dat graag. U kunt mailen naar: fitenfunfactory@gmail.com.

Fit en Fun Factory zijn Manon Dekker, Sharon Visser en Cherish Ootes

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.