Beemster Light Festival

Beste ondernemer, beste Beemsterling,
 

Dit jaar is een bijzonder jaar omdat Droogmakerij de Beemster 20 jaar op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat! Dit vieren we het hele jaar door, maar het hoogtepunt is het VISIT Beemster Light Festival dat van 1 tot en met 20 december 2019, wordt georganiseerd. Tijdens dit festival wordt De Beemster en haar kernen 20 dagen lang in de spotlights gezet.

Afgelopen maanden zijn de buurtverenigingen in alle Beemster kernen druk bezig geweest om lichtopjecten en evenementen te bedenken voor het Beemster Light Festival. Er liggen mooie plannen klaar en dankzij hun eigen (financiële) bijdrage en bijdragen vanuit het VSB Fonds, HHNK, gemeente Beemster en Purmerend, kunnen we deze plannen nu omzetten naar de werkelijkheid waardoor de Beemster van 1 t/m 20 december in het licht staat.

Er liggen echter nog een paar plannen op de plank die we graag willen realiseren en van de eerste editie van het Beemster Light Festival een onvergetelijk evenement maken en alle Beemsterlingen bedanken voor hun inzet en het jubileumjaar samen vieren.

We doen daarom het volgende verzoek aan jullie:

 
Adopteer een Beemster Light Object of Evenement!
 
We zouden graag de volgende objecten en evenementen willen realiseren:
– Turn on the Lights – het openingsevenement met een lichtshow, muziek en dans;
– Lichtobject De Ridder;
– Lichtobject Stalen Lampen/kroonluchter;
– Afsluiting – het afsluitingsevenement met zang, dans en lichtobjecten.

Jullie financiële bijdrage zou ons kunnen helpen er een onvergetelijk festival van te maken! Wij zorgen ervoor dat de objecten en evenementen worden gerealiseerd.
Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan dit bijzondere festival en de verbinding op deze wijze te realiseren, dan kun je contact opnemen met Danielle Woudstra en vragen naar de mogelijkheden.
Tel 06 5209 2516 of danielle@visitbeemster.nl

Natuurlijk zullen we jullie hiervoor op een gepaste wijze tijdens het Beemster Light Festival bedanken.

Met vriendelijke groeten,
Team VISIT Beemster & Beemster Light Festival

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.