De Aanmoedigingsprijs 2018: voor Sandor Uw Slager

Foto door Geert Heikens

De aanmoedigingsprijs gaat dit jaar naar Sandor van Wageningen – Sandor Uw Slager – die in 2018 jaar is gestart. Een ondernemer die afgelopen jaar de keuze heeft gemaakt om van werknemer werkgever te worden en de onderneming waar hij werkzaam is over te nemen. Ondernemer zijn betekent initiatief nemen en marktkansen najagen. Deze nieuwe ondernemer heeft dit gezien en de kans aangegrepen.

Het betekent een andere verantwoordelijkheid. Zorg voor personeel, arbo, hygiene, de inrichting van de winkel, de vele ondernemersrisico’s. De eindverantwoordelijkheid.  Als ondernemer moet je beschikken over vele kwaliteiten om je onderneming succesvol te laten zijn. Deze ondernemer heeft de onderneming overgenomen in een vakgebied, die landelijk een duidelijke afname laat zien. Een dappere stap. In de Beemster mogen we daarom blij zijn dat we deze winkel op de dorpskern hebben en houden. Bij het proces Waardevol Beemster is wat ons betreft, het hebben van een dorpskern enorm waardevol, waar diverse ondernemers hun dienstverlening aan alle Beemsterlingen bieden. Dichtbij en vertrouwd, waar mensen elkaar tegenkomen en elkaar spreken. Sandor is als zaterdaghulp bij Supermarkt Plus gestart en heeft daar de liefde voor het vak ontdekt. Hij werkte hier al samen met slager Han de Vries. Hij is de slagersvakschool gaan volgen en heeft daarna gewerkt bij de C1000 in Amsterdam en bij Jan Bakker in Alkmaar. Bij deze kiloknaller heeft Sandor zijn vaardigheden en snelheid geleerd. Han de Vries had inmiddels zijn slagerij in de Rijp waar Sandor weer kwam te werken. Samen met Jeroen Laan stond Sandor in de slagerij in de Rijp. Han de Vries startte in de Middenbeemster, maar dat werd al snel omgedraaid omdat Han de slagerij in de Rijp meer als zijn winkel zag. Sandor is dus al enige jaren het gezicht van de zaak. Afgelopen jaar heeft Han met hem gesproken over de overname en beide zijn enorm blij met deze stap en overname. Sandor heeft zijn eigen draai aan de winkel gegeven.

Sandor-uw-slager

Hij heeft de winkel verbouwd en heeft de keuze gemaakt om geen Keurslager te zijn, maar te kiezen voor het concept van Uw slager. Sandor is heel perfectionistisch en vindt goede kwaliteit en een goede uitstraling belangrijk. Samen met het personeel is het een enorm leuk team en er wordt perfect samengewerkt. In the picture staan is niet zijn ding, maar het gaat nu toch even gebeuren. Sandor heeft net de drukste periode van het jaar achter de rug. De aanmoedigingsprijs 2018 is dik verdiend!

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.