Dorpsontwikkelingsvisie Middenbeemster

Zoals u inmiddels weet, werkt de gemeente de komende tijd aan het ontwikkelen van een Dorpsontwikkelingsvisie voor Middenbeemster. Als Beemster Ondernemer zijn wij hier ook over benaderd en hebben gesprekken gehad om invulling te geven aan die visie. Het is goed dat we de stem van de Ondernemers laten horen, maar dat is een algemene stem, terwijl er specifieke gebiedsvisies zijn die ondernemers graag verwezenlijkt willen zien. De kennis zit in het dorp en bij de ondernemers dus uw bijdragen (en die van uw buren, familie of vrienden) zijn essentieel bij het tot stand komen van de visie.
 
Hier vindt u een uitnodiging met meer informatie over de themabijeenkomsten die in mei, juni en juli worden georganiseerd en hoe u zich daarvoor kunt aanmelden. Daarnaast kunt u ook via het platform www.visievanbeemster.nl uw ideeën achterlaten. Wij gaan ervan uit dat u als ondernemer deze mogelijkheid aangrijpt ook uw specifieke ideeën te ventileren bij de samenstellers van de Dorpsontwikkelingsvisie.
Vanzelfsprekend zal het bestuur ook op een aantal avonden aanwezig zijn

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.