Duurzaamheidsbeurs 3 oktober a.s.

advertentie-duurzaam-beemster

Duurzaam Beemster 2015

gaat een beurs organiseren op zaterdag 3 oktober a.s.

Waarmee ondernemers hun eigen onderneming onder de duurzame loep leggen en dorpsgenoten betrekken bij het streven naar een duurzame polder. De duurzaamheidsbeurs is een initiatief ontstaan uit de behoefte van  ondernemers die hun verantwoorde onderneming willen profileren en presenteren aan derden.

De duurzaamheidsbeurs wordt gehouden op het industrieterrein Bamestra in Middenbeemster op zaterdag 3 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er is gratis parkeergelegenheid, maar duurzamer is het natuurlijk om lopend of op de fiets te komen.

Er is een luchtkussen voor de kinderen.

Wij willen graag zo veel mogelijk Beemster Ondernemers bij elkaar brengen om deze beurs tot een succes te maken. Het in de bedoeling dat verschillende ondernemers op het Industrieterrein Bamestra hun locatie, ook ter beschikking te stellen aan andere ondernemers die duurzaamheid ondersteunen en willen uitdragen. Dit initiatief wordt mede ondersteund door Gemeente Beemster

Wij nodigen iedereen uit te participeren aan dit evenement en je aan te sluiten om samen met ons een mooie en duurzame beurs op te zetten.

Voor vragen neem contact op met:

Nico Konijn (info@nicokonijn.nl)
André de Lange (andré@electro200.nl)
André de Wildt
Koos Koning (koos@kooskoning.nl)

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.