Even voorstellen: Carla en Monique

Misschien bent u niet in de gelegenheid geweest om op 7 januari op de nieuwjaarsreceptie aanwezig te zijn, maar daar hebben wij twee nieuwe bestuursleden voorgesteld die zich na de najaarsbijeenkomst spontaan hebben aangemeld. Dit zijn Carla Bleesing-van der Hulst en Monique Koning-Sjouw.

Carla is mede-eigenaar van Symfonie uitvaarten, voornamelijk werkzaam in de regio’s Waterland en Zaanstreek, maar ook in en om Amsterdam, Hoorn en Alkmaar. Sinds 2013 begeleidt zij uitvaarten samen met Fleur van Duin uit Edam. Carla neemt de functie van secretaris over van Gijsbert Pierik.

Monique, directielid bij Koos Koning Aannemingsbedrijf B.V. (en natuurlijk “de vrouw van”) is een “oude bekende” binnen het bestuur van Beemster Ondernemer. Monique vervult de functie van bestuurslid en is tevens het historisch geweten van het huidige jonge bestuur.

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.