Glorieuze winnaar publieksprijs Noord-Holland

Na een reuze spannende avond en een minstens zo spannende ontknoping werd op 25 mei 2016 in De Philharmonie te Haarlem bekend gemaakt dat Gebr. Van ’t Hek te Zuidoostbeemster de winnaar is geworden van de Publieksprijs 2016 bij de Provinciale verkiezing van de Onderneming van het jaar. Van de ruim 17.000 uitgebrachte stemmen gingen de meeste stemmen naar Gebr. Van ’t Hek. Twee (van de drie) trotse directeuren, Ted en Ruud van ’t Hek namen de prijs in ontvangst.

Het was een mooie verkiezingsavond. In elke categorie (klein-midden-groot) streden 10 bedrijven om de titel Onderneming van het jaar. De regio Waterland was maar liefst met 3 bedrijven (ofwel 10%) vertegenwoordigd in de finaleronde: Groenhart Purmerend, KIVO Plastic Verpakkingen Volendam en Gebr. Van ’t Hek. Uiteindelijk haalde KIVO het podium, maar de titel (in de categorie groot) ging naar JP Groot.

In een uitverkochte Philharmonie zagen 1200 bezoekers de creme de la creme van het Noord-Hollandse bedrijfsleven aan zich voorbij trekken. Onder de bezoekers ook wethouders (Schütt en Hegger) uit onze regio. De aanwezigen raakten onder de indruk van het ondernemende vermogen in onze provincie. Inventief, innovatief, ondernemend, origineel, maatschappelijk verantwoord, kortom het bedrijfsleven liet zich van haar allerbeste kant zien. En dat Gebr. Van ’t Hek uiteindelijk met de publieksprijs naar huis ging is voor VOWA als de kers op de taart. Gebr. Van ’t Hek werd eerder dit jaar gekroond tot Onderneming van het jaar bij ondernemersvereniging PRO, vervolgens won Gebr. Van ’t Hek de VOWA-titel Onderneming van het jaar van de hele regio Waterland en dan nu de Publieksprijs. Vorig jaar won Fort Resort Beemster die prijs en dus blijft deze felbegeerde en prestigieuze titel in de Beemster en aan de Nekkerweg.

Ook langs deze weg feliciteert de Beemster Ondernemer Van ’t Hek met deze overwinning.

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.