Heb je het al gehoord?

Jubilea:
  • Koos Koning Aannemersbedrijf & Vastgoedadvies B.V.  bestond 1 februari 2021 25 jaar. 
    En daarmee eindigt het ook: met ingang van 29 maart geven Koos en Monique het stokje (zeg maar gerust Stok!) over aan Arnold Bakker. Arnold gaat verder onder de naam Chalet Bouw. Koos blijft nog wel even betrokken bij het bedrijf, maar gaat het daarna met Monique lekker rustig aan doen! 
  • Hairworld Kappers van Henk en Linda Veenman, op 9 januari 2021 vierden zij het 25 jarig bestaan van hun kapsalon, gevestigd aan de Rijperweg.
Van harte gefeliciteerd!
Ken je ook jubilarissen die lid zijn van BO? Meld ze dan aan bij het secretariaat!Verhuizingen:
Rijswijk Financiële Diensten is verhuisd van Zuiderpad 3 te Zuidoostbeemster naar
Rijperweg 73 te Middenbeemster. Gefeliciteerd met het nieuwe kantoor!Kappen nou!
Gemeente Beemster heeft 16 bomen langs de Rijperweg gekapt (bij de winkels), maar is inmiddels bezig met het planten van nieuwe jonge bomen. Uiteraard is voor de kap de winterverlichting verwijderd (op kosten van de gemeente). Voor het terugplaatsen van de verlichting zal in overleg met de Gemeente een permanente oplossing worden gezocht.
 
De Facebookpagina van BO, van en voor leden van BO:
Heb je ondernemersnieuws, wil je een artikel van je eigen onderneming aanprijzen, heb je een leuke aanbieding, heb je een blog geschreven of een leuk filmpje gemaakt van je bedrijf? Post dit dan (ook) op de FB pagina van Beemster Ondernemer! Maak gebruik van deze gratis gelegenheid om te adverteren. Het is toch leuk om van andere leden te weten wat ze in de aanbieding hebben!
Facebook
 

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.