Jaarlijkse Beroepenmarkt SG De Triade

In november organiseren wij weer onze jaarlijkse Beroepenmarkt op sg De Triade in Edam. Dit jaar wat eerder dan anders, dit heeft te maken met een betere aansluiting op de Open Dagen van het MBO en andere activiteiten en projecten waar wij onze aandacht als school ook op richten.

Middels deze uitnodiging wil ik uw Opleiding / Bedrijf uitnodigen om zich bij ons op school aan een interessante doelgroep te presenteren, de 2e 3e en 4e jaar leerlingen en hun ouders.
Onze leerlingen kunnen zich op deze Beroepenmarkt laten informeren over mogelijke vervolgopleidingen, beroepen en potentiële werkgevers: aan u dus.

De avond wordt bij ons op school gehouden op woensdag 20 november 2019.
Aanvang 19:00 en einde om 20:30.
Vanaf 15:00 kunt u in de school terecht om uw stand op te bouwen.
Mocht u bepaalde zaken van ons nodig hebben zoals een stand, of audiovisuele ondersteuning, dan is het fijn als u dat tijdig aan ons doorgeeft (helaas is onze eigen voorraad niet onuitputtelijk).
 
Uiteraard zorgen wij dat er ook iets te eten voor u is, indien u al vroeg in de school bent. Als u hier gebruik van wenst te maken, zou u dat dan ook aan mij door willen geven?
 
Mochten er oud-leerlingen van ons bij u op de opleiding of in het bedrijf zitten, dan zou het extra leuk zijn als zij met u meekomen.
 
Kunt u mij even per mail laten weten of u ook deze keer van de partij bent?
  
Met vriendelijke groet,
  
Sander Middelbeek
Decaan

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs
SG De Triade
Nijverheidstraat 2
1135 GE Edam
T (0299) 48 00 90
detriade@atlascollege.nl 
detriade.atlascollege.nl

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.