Muziek aan de Midden 19 augustus 2018

Ook Muziek aan de Middenweg was dit jaar een groot succes.

Daar kunnen wij als AOV Beemster Ondernemer best trots op zijn, want met de financiële bijdrage van AOV Beemster Ondernemer aan Muziek aan de Middenweg heeft ook AOV Beemster Ondernemer een (bescheiden) bijdrage geleverd aan dit prachtige evenement.

De grootste complimenten zijn natuurlijk voor organisatie van Muziek aan de Middenweg zelf.
 

 

 

De bijdrage van AOV Beemster Ondernemer was nodig, omdat vanuit de gemeente Beemster Muziek aan de Middenweg niet werd ondersteund.. Wij hopen dan ook dat Muziek aan de Middenweg ook in 2019 zal plaatsvinden en dat gemeente Beemster in 2019 haar verantwoordelijkheid in deze neemt.

Hieronder treft u de e-mail aan die wij hebben ontvangen van Stichting Muziek aan de Middenweg als blijk van waardering voor de sponsoring.  
_____
 
Beste sponsor,

Het zal u niet zijn ontgaan, de kranten stonden er bol van.
Muziek aan de Middenweg 2018 was een grote happening.
Het begon al gelijk met de openingact om 11.00 uur door Sjors van de Panne. (aangeboden door Café De Oude Munt, vanwege hun 10 jarig jubileum)
De bijgaande foto spreekt voor zich. Voor meer impressies zie: www.muziekaandemiddenweg.nl
Het weer zat lekker mee en rond 12.00 uur ging men al dan niet per fiets de uitgekozen locaties af.
Het was een drukte van jewelste langs de Middenweg.
Ook het publiek hebben wij gevraagd hun hart te laten spreken door vrijwillig te doneren in de op locaties geplaatste collectebussen.
Het publiek heeft gesproken, de opbrengst was een duidelijke boodschap: Muziek aan de Middenweg moet blijven bestaan. Boven verwachting.
Met deze wetenschap, dat publiek en bedrijfsleven Muziek aan de Middenweg een warm hart toedragen zijn wij voldoende gemotiveerd de voorbereidingen 2019 in gang te zetten.
Nogmaals dank voor uw bijdrage. Zonder uw financiële steun is M.a.d.M niet mogelijk.
Mogen wij volgend jaar weer een beroep op u doen?

Met muzikale groet,

Stichting Muziek aan de Middenweg
_____

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.