Najaarsevenement bij Wijnimport J. Bart

Op vrijdag 25 oktober organiseerde de evenementencommissie een hele leuke bijeenkomst bij Wijnimport J. Bart in het fort aan de Kwadijkerweg. Na een hartelijke ontvangst door Henk Bart en Jacco Huitema met een drankje en een hapje, deed Daniëlle verslag van de stand van zaken van de lichtobjecten voor het Light Festival en het aanbod om objecten te kunnen adopteren. Na Daniëlle kregen Saskia en Paul van Cono het woord over de voortgang van de plannen voor realisatie van de Beemster Experience in het oude fabrieksgebouw “De Tijd”.
Toen was het tijd voor Wijn! Na een introductie van Henk over het ontstaan en bestaan van het familiebedrijf, gaf Jacco uitleg over de herkomst en smaak van vier witte wijnen en Henk deed dit voor vier rode wijnen. Uiteraard konden we alle wijnen proeven en beoordelen. Wat een heerlijke inspirerende namiddag!
Dank aan Henk en Jacco voor de hartelijke en gastvrije ontvangst.

    

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.