Ondernemer van het jaar 2015 en aanmoedigingsprijs

Beemster Ondernemer 2015

Allereerst wil ik u allen de beste wensen voor het jaar 2016 toewensen, met veel zakelijk geluk maar vooral ook veel gezondheid toegewenst. Want de Beemster valt of staat met gezonde Beemster ondernemers.

Vorig jaar stonden wij hier nog met de super trotse ondernemer Koos Koning, die de onderscheiding in ontvangst mocht nemen. Vandaag gaan wij voor de 21e keer de nieuwe ondernemer van het jaar bekend maken.

Onze Beemster Ondernemer zal meedingen naar de prijs voor de Ondernemer van het Jaar bij de VOWA, met nog 5 andere winnaars uit omliggende gemeentes. Wij zijn van mening dat onze ondernemer hierbij zeker een grote kans maakt.

Ook dit jaar hebben wij weer de bijzondere trofee voor de Ondernemer van het jaar 2015.

Tijdens de najaarsvergadering hebben jullie veelvuldig jullie voorkeur gegeven middels de stembrieven en de vele mails die wij mochten ontvangen. Uit deze peiling was het al duidelijk wie er door de Beemster Ondernemers als Ondernemer van het jaar 2015 wordt gezien. Er heerst onderling een enorme waardering voor deze ondernemer.

Beemster Ondernemer van het jaar 2015

De man die vanavond deze trofee in ontvangst neemt is een man met een enorm groot denkvermogen.IMG-20160104-WA0006

Wat hij met zijn aannemersbedrijf sinds 1989 deed waren altijd projecten op zich.

Een plan van grote allure heeft wederom de Beemster op de kaart gezet.

Een plan waar je veel over kunt vertellen, maar dat doet hij zelf al regelmatig in reclamespotjes op radio en tv.

  • Vanaf 2004 is het fort in bezit van de ambassadeur van de Beemster en pas vanaf 2012 is gestart met de bouw van een volledig CO2 neutraal en duurzaam, luxe wellness resort. Dit complete project is in slechts 14 maanden gerealiseerd met als resultaat een resort met twee restaurants en zalen voor zakelijke bijeenkomsten en bedrijfsfeesten.

Dit is een ijzersterk marketing concept.

Met meer dan 90 werknemers, meer dan 100.000 wellnessbezoekers en meer dan 40 bruiloften per jaar wederom een prestatie op zich.

Al vanaf het begin wordt elke prijs en trofee aan Fort Resort Beemster toegekend en daar voegen wij de belangrijkste onderscheiding aan toe. Motivatie is nauwelijks nodig, Beemster Ondernemer van het jaar 2015 is Fort Resort Beemster oftewel Frank en Danielle.

Aanmoedigingsprijs Breedband Beemster

Een burgerinitiatief met als doel glasvezel voor de gehele Beemster. Een netwerk voor de toekomst van belang voor burgers en ondernemers.

De benodigde aantallen zijn bijna bereikt dit is een prestatie van wereldklasse, wij zijn er zeker van overtuigd dat het glasvezelnetwerk er komt en dat een ieder zich uiteindelijk zal aansluiten.

Dit verdient een aanmoedigingsprijs.

Het bestuur bestaat uit: Frank van Boven, Ron Kooi, Bart Tishauser, Rona Uitentuis en Henk Bart en hun vele vrijwillige ambassadeurs.

IMG-20160104-WA0002

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.