Informatieavond Purmerend werkt is nu: Waterland Werkt

Dag: maandag 7 oktober
Tijd: inloop vanaf 19 uur 
Start: 19:30 uur (einde rond 21.00 uur).
Plaats: P3 Purmerend

Ik meld mij aan!

 

Purmerend Werkt is nu: Waterland Werkt
 

Afgelopen januari vond de grootste bedrijvenmarkt ooit in Purmerend plaats: Purmerend Werkt. Ondernemers, werkzoekenden, scholieren, studenten en andere bezoekers vonden elkaar op diverse locaties in de binnenstad. Het enthousiasme onder deelnemers en bezoekers was zo groot, dat een vervolg niet kon uitblijven. En als we daar de belangstelling van ondernemers uit de regio om mee te doen aan toevoegen, dan is de stap van Purmerend naar Waterland heel logisch. Dus wordt Purmerend Werkt Waterland Werkt!
 
Naast de uitbreiding naar Waterland, hebben we de komende editie nog iets nieuws: als deelnemend bedrijf hoeft u er de deur niet voor uit want de bezoekers komen bij u op locatie langs! Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari a.s. organiseren we dus Waterland Werkt op Locatie.
 
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Kom dan vooral naar de informatiebijeenkomst op maandag 7 oktober a.s. naar P3. Wij vertellen u dan graag wat uw deelname u gaat opleveren en wat u van ons kunt verwachten.
 
Ook als u al zeker weet dat u (weer) wilt meedoen aan de Waterlandse editie, bent u van harte welkom bij de informatiebijeenkomst. U hoort van ons hoe we verwachten dat deze twee dagen zullen verlopen.
 
Heeft u geen geschikte locatie om bezoekers te ontvangen? Geen probleem, ook daar hebben wij mogelijk een oplossing voor. Hier vertellen we op 7 oktober graag meer over.

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.