Regionale Duurzaamheidsbeurs op 14 april 2018

Op zaterdag 14 april is vanaf 10.00 uur tot en met 17.00 uur de tweede Regionale Duurzaamheidsbeurs met 75 stands, presentaties, proeverijen en excursies. Dit keer in de nieuwe, slim gebouwde sporthal De Beuk in Purmerend. Naast de gemeenten Purmerend, Edam-Volendam, Beemster en Landsmeer ondersteunt ook de Rabobank dit initiatief van harte. De beurs is gratis en voor iedereen toegankelijk.

De beurs staat bol van praktische oplossingen om fossiele energie te besparen en van informatie over de nieuwste innovaties en wetenschappelijke achtergronden. Regionale bedrijven en organisaties tonen hun producten en diensten. Beemster ondernemers Electro 2000 bv., Beemsterlants Slachthuis en Eerlijk & Heerlijk zijn ook op de beurs aanwezig.

De thema’s zijn: Energie, Recyclen, Voeding en Vervoer. Het accent van dit jaar ligt op het streven van de overheid naar een aardgasloze toekomst. Op welke manier kunnen we daar komen en wat kunnen ondernemers hierin betekenen.

Er zijn vele interessante lezingen over duurzaamheid.  Zie de speciaal uitgegeven krant hierover die als bijlage is bijgevoegd.

U komt toch ook?

Zaterdag 14 april

10.00 – 17.00 uur

Sporthal De Beuk, Van IJsendijkstraat 365 in Purmerend

Entree gratis – gratis parkeren –

www.regionaleduurzaamheidsbeurs.nl

info@regionaleduurzaamheidsbeurs.nl

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.