Stichting Promotie Beemster Werelderfgoed (SPBW)

Op maandag 15 januari 2018 is een groot aantal recreatieve Beemster ondernemers bij elkaar geweest in de molenschuur aan de Hobrederweg voor een bijeenkomst over VISIT BEEMSTER. VISIT BEEMSTER is afgelopen jaar in gebruik genomen door de krachten te bundelen van toeristische en culturele organisatie én de overheid is er nu één sterk merk. Tijdens deze avond op maandag 15 januari 2018 zijn de plannen met VISIT BEEMSTER voor de komende jaren besproken. Op een interactieve manier is gesproken over verschillende arrangementen, bereikbaarheid en mobiliteit van en in de Beemster en de toeristische informatievoorziening. De gemeenschappelijk conclusie was dat de Beemster de ideale uitvalsbasis is voor de toerist.

Dit jaar hebben ook drie ondernemers een contract met VISIT BEEMSTER getekend. STOER, Brasserie Alles met Liefde en Kaasboerderij Groot mogen nu ook het predikaat BeemSTER dragen. De andere BeemSTERREN zijn: Beemster eetkamer – Beemsterlants Varken – Betje Wolff Museum – Bezoekerscentrum Beemster – Brasa Bar & Kitchen – CONO kaasmakers – Cultureel Centrum Onder de Linden – Eerlijk en Heerlijk – Fort Resort Beemster – Kavel II – De Keyserin.

De BeemSTERREN zijn te volgen op Facebook; #visitbeemster of op Twitter @visitbeemster.

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.