Uitnodiging lezing 20 juni

Tijdens de afgelopen voorjaarsvergadering heeft al een leuke en interessante kennismaking plaatsgevonden met Carola en Liane de Ruijter van Succesvolle Opvolging. Carola en Liane de Ruijter waren uitgenodigd om tijdens de voorjaarsvergadering een presentatie te houden over bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven. Doordat de vergadering langer duurde dan verwacht, is – in goed overleg – besloten om de presentatie op een later moment te houden. Wel heeft er tijdens de vergadering al een interessante vraaggesprek plaatsgevonden met Carola en Liane de Ruijter over dit onderwerp. De reacties vanuit de zaal waren erg positief.

In overleg is met Carola en Liane de Ruijter is besloten om de presentatie nu te laten plaatsvinden op maandag 20 juni a.s. in hun nieuwe pand te Middenbeemster.

Onderwerp: ‘Hoe voorkom je het prins Charles-effect in jouw familiebedrijf’

Locatie: H.M. van Randwijklaan 18, 1462 XS, Middenbeemster

Datum en tijdstip: Maandag 20 juni a.s. om 20.00 uur

Indien u geïnteresseerd bent in deze presentatie, meldt u zich dan uiterlijk woensdag 1 juni a.s. aan. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: secretaris@www.cabmosdesign.nl.

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.