Uitnodiging SPBW

Stichting Promotie Beemster Werelderfgoed (SPBW) nodigt alle recreatieve Beemster Ondernemers uit om zich aan te melden voor een interactieve avond op maandag 15 januari 2018 van 19.30 uur tot en met 21.30 uur.

Tijdens deze avond worden de plannen voor het merk VISIT BEEMSTER op een interactieve wijze besproken. Onderwerpen zoals promotie, arrangementen en een distributiekanaal voor informatievoorziening komen daarbij aanbod. U kunt zich aanmelden via de link in de bijgevoegde e-mail.

‘Visit Beemster, samen één sterk merk.
Doe je mee?’

 

Uitnodiging voor alle recreatieve Beemster ondernemers
 
 
Het merk VISIT BEEMSTER is het afgelopen jaar in gebruik genomen.

Door in Stichting Promotie Beemster Werelderfgoed de krachten te bundelen van toeristische/culturele organisaties en bedrijven én de overheid voeren we nu één sterk merk. Met als doel om de Beemster toeristisch op de kaart te zetten!

Om het merk voor de komende jaren nog krachtiger te maken, gaan wij  graag met jou als recreatieve ondernemer in gesprek. Met jouw expertise, kennis en kracht kunnen we voor de bezoekers aan de Beemster het verschil maken.

Gedurende de avond bespreken wij met jullie onze plannen voor het 2018 en de mogelijkheden daarbij tot deelname en samenwerking. Op een interactieve manier zullen promotie, arrangementen en een distributiekanaal voor informatievoorziening aan bod komen.

Graag horen wij van jou of we op je aanwezigheid mogen rekenen.

Meld je hier aan!

Datum:  Maandag 15 januari 2018
Tijd:       19:30 – 21:30 uur
Locatie: Gemeentehuis Beemster
              Rijn Middelburgstraat 1
              1462 NV Middenbeemster

 
Graag tot 15 januari!

Met vriendelijke groet,

Stichting Promotie Werelderfgoed Beemster en Bureau Toerisme Laag Holland

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.