Van de voorzitter

Het jaar 2020 is twee maanden oud en de economie laat tegenstellende signalen zien. De ene sector blijft op de top presteren, terwijl de andere toch enige teruggang bespeurd. Stikstof uitstoot, PFAS norm en sinds een paar weken het Coronavirus. Eerst slechts beperkt tot China, maar nu toch ook meerdere gevallen in Europa en links- of rechtsom zal dit zijn weerslag krijgen op de economie.

In de afgelopen periode hebben we diverse overleggen gevoerd, waaronder met de Gemeente over de industriegebieden Insulinde en Bamestra en binnen VOWA verband met de andere ondernemersverenigingen. De evenementen commissie heeft voor dit jubileum jaar een aantal leuke bijeenkomsten gepland, waarbij naast het netwerken ook een onderwerp centraal zal staan. Dit ondersteund door externe sprekers. We starten op 24 maart met een ledenbijeenkomst/seminar met als onderwerp “Slim werken”. Een mini seminar over prettig en efficiënt werken zonder stress. 

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.