Van de voorzitter

Beste leden en (aspirant-leden),
 
Donderdag 6 juni was de voorjaarsvergadering van onze vereniging Beemster Ondernemer. Het bestuur had daarvoor naast de gebruikelijke agendaonderwerpen, zoals jaarrekening en bestuursupdate ook een aantal externe sprekers uitgenodigd met interessante onderwerpen voor de ondernemer in het algemeen. MAAR beste mensen, het was een enorme teleurstelling voor het bestuur, maar ook voor die leden die wel aanwezig waren en de sprekers die we hebben uitgenodigd, dat zoveel leden NIET aanwezig waren. Ja, er waren een paar leden die zich hebben afgemeld (zo hoort het ook), maar echt veel leden hebben niets van zich laten horen. En dat is zeer zeer teleurstellend. En dan niet alleen voor de sprekers, maar ook voor de uitstekend verzorgde catering door Alles met Liefde. 
De grote vraag is natuurlijk: waarom? Immers de Beemster Ondernemer kan toch niet alleen een vereniging zijn waar alleen een borrel de hoofdreden is van een lidmaatschap? Betrokkenheid, interesse, vertegenwoordiging in diverse gremia, maar vooral het behartigen van de belangen van ALLE ondernemers in de Beemster is waar de vereniging voor staat. En dat laatste is graag wat het bestuur doet, maar dan is het wel van belang dat er een twee-richtingen-interesse bestaat. 
Kortom, het bestuur gaat ervan uit dat dit een incident was en dat de volgende ledenvergaderingen of -bijeenkomsten (georganiseerd door de evenementencommissie) goed bezocht zullen zijn.
Tot de volgende keer.
 
Bart Tishauser

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.