Vernieuwing en verandering

Het jaar 2019 is voortvarend begonnen en zo ook uw bestuur. Natuurlijk de start met de nieuwjaarsreceptie bij Restaurant STOER in de Beemster, met de verkiezing van Ondernemer van het jaar Dekker Installatietechniek. De aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Sandor, Uw Slager. Bovendien konden we Jan Jonk verrassen me De Vijzel.  Zoals eerder verteld willen we als bestuur meer voor de leden kunnen betekenen. Nee, feitelijk meer kunnen bieden voor het te betalen contributiegeld. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om in het eerste kwartaal vooral in kaart te brengen wie onze leden zijn, wie onze potentiële leden zijn. En daaraan gekoppeld in welke overleggen zijn we vertegenwoordigd of juist nog niet? Hierover zullen we ook communiceren de komende periode.

De Evenementencommissie heeft de eerste bijeenkomst van dit jaar gepland op vrijdag 22 maart, in het kader “Wij introduceren De Beemster aan Purmerend”. Binnenkort ontvangt u hiervoor de uitnodiging, maar noteer deze datum alvast de agenda. Wij verwelkomen u dan graag!

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.