VOWA-feest

Op maandag 12 februari 2018 vindt het jaarlijkse VOWA-feest plaats. Tijdens dit feest dingen de winnaars van de verschillende ondernemersverenigingen mee naar de prijs van Onderneming van het jaar regio Waterland. Uiteraard dingt ook onze eigen winnaar, Nijdra Group B.V., mee naar deze prijs. Nijdra Group B.V. heeft inmiddels bezoek gehad van de commissie en – naar wij aannemen – een positieve indruk achtergelaten. Wij wensen Nijdra Group B.V. uiteraard veel succes op 12 februari a.s.

Zoals reeds eerder kenbaar gemaakt, maakt er nog een bedrijf uit de Beemster kans op de prijs van Onderneming van het jaar regio Waterland, namelijk Fort Resort Beemster. Wij wensen ook Fort Resort Beemster succes.

Het zou toch mooi en bijzonder zijn als er opnieuw een bedrijf uit de Beemster deze prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen.

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.