Wees sociaal, koop lokaal

Een krachtig motto!

Vanaf zaterdag 11 april hangt dit motto WEES SOCIAAL, KOOP LOKAAL op twee grote banners in de Beemster. Een idee van ondernemer Edith Windt van Ruitersport Middenbeemster hebben we voorgelegd aan Harry Jonk van JonkSign. Harry en Martha hebben dit omarmd en in een super kort tijdbestek twee prachtige banners gemaakt, die nu op de markt in Middenbeemster hangt en voor de brandweerkazerne in Zuidoostbeemster staat. De banners zijn gefinancierd door Beemster Ondernemer en bedoeld als steun in de rug van de leden van BO en impliciet van alle lokale ondernemers. Iedere vorm van steun is welkom in deze tijd.

Het is voor de leden vanaf nu mogelijk om op de Facebookpagina van Beemster Ondernemer kosteloos te adverteren en blogs te plaatsen. We hopen hiermee de pagina beter onder de aandacht te brengen en vooral goed te benutten. Het is mooi als hierdoor een stevig platform ontstaat, waarop we elkaar en ons publiek goed kunnen vinden.

Wil je je advertentie of blog op de facebook pagina geplaatst hebben? Mail dan, met je bijlage naar secretarisbeemsterondernemer@gmail.com Het bestand van de banner wordt aan alle leden gemaild, zodat je deze zelf kunt plaatsen op je eigen website en kunt gebruiken voor je Facebook, Instagram en/of Twitteraccount.
Blijf gezond en houd moed!

Bart, Thomas, Jolanda, Monique en Carla

 

Vandaag:

Binnenkort

Archief Nieuwsberichten

Lid worden?

Klik hier om uw bedrijf aan te melden bij AOV De Beemster Ondernemer. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 190,- per jaar, excl. btw. Wilt u het lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een mail aan secretarisbeemsterondernemer@gmail.com.